All In One Event

Családi Rendezvények

Nincs ideje, energiája egy újabb családi esemény megszervezésére? Van egy jó hírünk: a legjobb helyen jár!
Bízza ránk családi eseménye szervezését, garantáljuk, hogy megtaláljuk szerettei számára a legjobb megoldást, ami egyszeri és megismételhetetlen. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.

Legyen szó születésnapról, babaváró-, vagy tejfakasztó partyról, ballagásról, diplomaosztóról, vagy bármilyen Önnek és családjának fontos eseményről, mi az elejétől a végéig megszervezzük Ön helyett.
Egy család életében, a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztálynak megvannak a maga felejthetetlen pillanatai. Keresztelőktől a gyerekzsúrokig és születésnapokig, leány- és legénybúcsúktól az esküvőkig, majd pedig a házassági évfordulókig...
Ahhoz, hogy ezek a megismételhetetlen pillanatok minden egyes percét önfeledten tudja élvezni, ne foglalkozzon a szervezéssel és lebonyolítással. A szervezést bízza ránk! Segítségünkkel Ön vendégként vehet részt a saját rendezvényén, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden egyes pillanatot felejthetetlenné varázsoljuk az Ön számára!
Amikben a segítségére lehetünk a teljesség igénye nélkül, hisz az Ön álmaiban ezeken kívül bármi szerepelhet:
A rendezvény jellegének és színvonalának megfelelő helyszín kiválasztása, a szükséges felszerelések megszerzése
Étel- és italsor összeállítása
Meghívók, ültető- és menükártya tervezése és kivitelezése
Alkalomhoz illő torta kiválasztása és megrendelése
Virág és egyéb dekoráció
Látvány- és fénytechnika
Zenekar és műsorszervezés
Kreatív fényképész és videós
Vendégek elszállásolása
Oldtimer autó, limuzin és hintó, valamint egyéb szállítóeszköz bérlése

Vegye fel velünk a Kapcsolatot

All In One Event

Céges Rendezvények

Ahogy a könyvelést, vagy a jogi dolgokat, úgy a rendezvényszervezést is érdemes szakemberekre bízni, hiszen csak így lehet biztos céges rendezvénye sikerében.
Mondja el nekünk elképzeléseit, nevezze meg a rendezvény célját, és bízzon ránk minden mást: a helyszíntől az ételekig, a meghívóktól a dekoráción át a csapatépítő feladataiig, fellépőkig mindent elintézünk Ön helyett.
A rendezvény teljes megszervezése és lebonyolítása során Önnek lesz egy személyes rendezvényszervezője, aki minden szálat a kezében tart az első lépéstől az utolsóig legyen szó üzleti rendezvényről, konferenciáról, csapatépítő tréningről, vagy családi napról.
Egy cég életében legalább olyan, hanem fontosabb szerepe van a rendezvényeknek, mint a magánéletben. Ezek megszervezésére viszont a munkatársaknak aránytalanul sok energiát kell fordítaniuk a szakmai felkészültség helyett.
Célunk, hogy partnereink munkáját megkönnyítsük és rendezvényeik költségeit a lehetőségekhez mérten, az ár/érték arány szem előtt tartásával lecsökkentsük. Önnek nem kell mást tennie csak az időpontot megadnia, ajánlatainkból a legszimpatikusabbat kiválasztania, a szakmai programot összeállítania, végül pedig a helyszínen, egyszerűen csak a rendezvény pillanatait élveznie.
Partnereink számár mindig a legoptimálisabb helyszínmegoldást kínáljuk, legyen szó akár csak szállásfoglalásról, kisebb létszámú tréningekről vagy több száz fős céges rendezvényekről. Kiemelt szerepet szánunk változatos kiegészítő programjainknak, melyek egyrészt a helyszín/régió adottságaiból eredően, másrészt kreatív ötleteink megvalósításával új lendületet visznek a már szinte monotonná vált rendezvények menetébe.

Rendezvénye sikerére nézve az egész országra kiterjedő, megbízható kapcsolatrendszerünk garanciát jelent.
Ajánlataink, melyekből kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet:
Szállásfoglalás Tréningek, tréningsorozatok
Képzések, képzéssorozatok
Nagy létszámú vállalati és szakmai konferenciák
Családi napok
Csapatépítés (indoor / outdoor)
Partnertalálkozók
Bálok, Partik (például mikulás- és karácsonyi partik)
Üzleti és ünnepi vacsorák, fogadások
Gálaestek, díszvacsorák
Roadshow-k
Üzleti találkozók
Programok összeállítása a különböző rendezvényekre

Vegye fel velünk a Kapcsolatot

All In One

Kérjük figyelmesen töltse ki.

Elérhetőség:

2120 Dunakeszi Dr. Kemény Ferenc utca 43

+36-70-324-32-03

info@all-inone.hu

"

A csillagal megjelölt mezők kitöltése kötelező.