All In One Event

Randevúk

Megvan a kiszemelt lány, akit szeretnél elcsábítani, vagy már együtt vagy életed párjával, de szeretnél egy kis romantikát csempészni a mindennapjaitokba, de nem tudod hogyan? Az első mindig megismételhetetlen – talán ettől lesz később, az emlékek sorában a legkedvesebb. Ötleted sincs mivel tehetnéd emlékezetessé az első, vagy akár a századik randevútokat? Ne aggódj, mi azért vagyunk, hogy segítsünk Neked ebben. Nézd meg csomagjainkat, és válaszd ki a legszimpatikusabbat. Ha csomagjaink között nem találod a megfelelőt, vagy van valami egyedi ötleted, de nem tudod, hogyan is kezdj neki a megszervezésnek akkor se aggódj, mi ezt is megoldjuk.

Csomagok:

Romantika

Városnézés az ország bármely pontján?! Minden nap elsétálsz előtte, láttad már százszor, vagy még sose voltál, de már hallottál róla. Netán a párod annyiszor említette már, hogy tényleg itt lenne az idő ellátogatni? Most itt az alkalom. Egy este, netán hétvége, amikor a város fényeit turista szemmel nézed, kedveseddel kéz a kézben úgy, hogy akár egy lépést sem kell tegyél. Mi megtaláljuk a legtökéletesebb helyszínt és közlekedési eszközt, amivel tökéletes estétek, hétvégétek lehet. A csomag ára egyedi egyeztetést követően kerül meghatározásra.
Megrendelés

Kényeztető

A kényelmesebb programok hívei vagytok? Akkor lazítsatok kedveseddel egy csokoládés páros masszázson. Utána pedig egy remek klasszikus vacsorát javasolunk a belvárosban. A randevú folyamán személyes sofőrötökkel biztosítjuk teljes körű kényelmeteket amennyiben igényt tartotok rá.
A csomag ára: 20.000,- Ft
Megrendelés

Klasszikus Randevú

Egy csokor virág, néhány kedves szó, egy finom vacsora és pár pohár illatos bor, egy klasszikus randevú hozzávalói… Ezt mind tartalmazza ez a csomag. A hétköznapi találkozóból egy emlékezetes és romantikus estét varázsolunk Nektek. A virágot személyesen kézbesíti futárunk, amit néhány személyre szabott sorral kiegészített meghívóval teszünk még romantikusabbá. A meghitt vacsora fogásaihoz illő borokkal pedig nem mindennapi kulináris kalandra hívjuk ízlelőbimbóitokat.
A csomag ára: 28.000,- Ft
Megrendelés

Extrém Randevú

Előnyben részesítitek a nem mindennapi programokat, vagy most pont erre vágytok? Akkor jó, mert ezt a csomagot Nektek találtuk ki. Legyen ez a pár óra a kalandé és engedjétek felszökni adrenalin szinteteket. A páros quadozást követően egy kellemes menüsorral és végezetül egy lazító wellnesseléssel kényeztethetitek magatokat.
A csomag ára: 42.000,- Ft
Megrendelés

Örök Emlék

Nincs elég közös képetek, vagy talán túl sok van? Az egyikbe belelóg a selfie bot, a másikon becsukod a szemed, igazából egyik közös képetekkel sem vagy elégedett, vagy ami mégis a szívedhez közel áll, már 4 éves Igényeteknek megfelelően profi fotósunk stúdióban, vagy szabadban készít Rólatok a következő 3 évre elegendő fényképmennyiséget. Sminkesünk és fodrászunk segítségével pedig még a filterekre se lesz szükségetek.
Csomag ára: 49.000,- Ftt
Megrendelés

Deluxe

Évforduló, kivételes alkalom, esetleg a nagy Ő bocsánatáért igazi nagyágyúra van szükség… Ezt a csomagot azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik szívük választottját tejben-vajban fürösztenék. Szolgáljon az este helyszínéül egy belvárosi, netán vidéki luxus szálloda egyik virágszirmokkal díszített szobája. A romantikus vacsorát koronázza meg egy gyertyafényes fürdő, a randevú további pillanatait pedig kreativitásotokra bízzuk.
Csomag ára: 180.000,- Ft
Megrendelés

All In One

Kérjük figyelmesen töltse ki.

Elérhetőség:

2120 Dunakeszi Dr. Kemény Ferenc utca 43

+36-70-324-32-03

info@all-inone.hu

"

A csillagal megjelölt mezők kitöltése kötelező.