All In One Event

Legénybúcsú

Amikor megtudod, hogy a legjobb barátod végre feltette a nagy kérdést, akkor ne ess kétségbe, hiszen ebből egyértelműen az következik, hogy a vőlegény utolsó „szabad” estéjét egy fergeteges bulival kell megünnepelnetek! Nem szeretnél úgy járni, mint a Másnaposok című filmben, és azt se szeretnéd, hogy ez az este ugyanolyan legyen, mint bármelyik másik „pasis” este? Akkor már csak annyi a dolgod, hogy az alábbi csomagok közül kiválasztod a legmegfelelőbbet.

Szabad Éjszaka

Ahhoz, hogy egy lány kezét megkérd nem kis bátorságra, sőt sok esetben komoly stratégiára is szükség van. Nos, ehhez az estéhez ezekre szükséged is lesz. Először bezárjuk a csapatot egy szabaduló szobába, ahonnan a lehető leggyorsabban kell kijussatok, hogy az este helyszínére odaérjetek. A testi- és szellemi erőtök megmozgatását követően az estét egy pasis vacsorával zárjuk.
A csomag ára: 10.000,- Ft
Az ár személyenként értendő.
Megrendelés

Házi Buli

Inkább otthon, a jól megszokott körülmények között, egy másik legénybúcsútól biztosan mentes környezetben szeretnétek tölteni ezt a különleges estét? Akkor ez a Ti csomagotok. Klasszikus házibuli, ahol igazi férfias ízek, a hangulatot megalapozó italcsomag és természetesen a nélkülözhetetlen nyuszi lány vár Titeket. Nem elég? Akkor az egészet fejeljük még meg egy jó kis gokartozással. A választás a Tiétek. Nos?
A csomag ára: 9.000,- Ft
A feltüntetett ár per fő ár, ami 10 fő esetén érvényes, eltérő létszám esetén kérj személyre szabott ajánlatot.
Megrendelés

G.I. Joe

A sorkatonaságot ugyan megszüntették, de ez nem jelenti azt, hogy legalább a legénybúcsú napján nem játszhatnátok katonásdit. Csomagunk a Ti választásotok alapján lőport, vagy festékpatron, valamint hamburgert és sört tartalmaz. Mi más kellhet még? Az estét egy csatával kezdjük, amit hamburger és sör kíséretében békésen zárunk le. Az pedig, hogy az estét hol folytatjátok, már csak rajtatok múlik. A délutáni és esti program helyszínei között igény esetén privát transzfert biztosítunk nektek.
A csomag ára: 11.000,- Ft
Az ár személyenként értendő.
Megrendelés

Úriember

Ha mégis az igazi, hagyományos legénybúcsút választanátok némi különlegességgel megspékelve, akkor ez a Ti csomagotok. Hiszen hol máshol is búcsúztathatná el egy férfi a legény életét, mint egy vérbeli sztriptíz bárban? A zártkörű esti show csak Nektek szól, kiegészítve welcome italokkal. A tökéletes úriember kinézethez pedig a vőlegényt egy igazi borbély varázsolja át. Ne feledjétek, mindent a szemnek, semmit a kéznek!
A csomag ára: 12.000,- Ft
Az ár személyenként értendő.
Megrendelés

Vagány Srácok

Ezt a csomagot azoknak a fiúknak találtuk ki, akik arra vágynak, hogy legénységük utolsó perceit valami igazán vagány programmal búcsúztassák. Ehhez mi az alábbi programokat ajánljuk:
szabadesés szimulátor
fél napos vadvízi evezés
lézerharc
paintball
airsoft
gokart
off-road túra
wakeboard
Monster Truck vezetés
Bobcat vezetés
extrém barlangtúra a Pálvölgyi- Mátyáshegyi Barlangban
buborékfoci
Az extrém élmények után egy igazi középkori vacsorával tesszük emlékezetessé a napot. Azt pedig, hogy az estét hogyan folytatjátok, már csak a Ti döntésetek.

A csomag ára: 17.000,- Ft
A feltüntetett ár per fő ár, ami 6 fő esetén érvényes, eltérő létszám esetén kérj személyre szabott ajánlatot.
Megrendelés

All In One Event

Lánybúcsú

A lánybúcsú az egyik legfontosabb esemény a menyasszony életében a Nagy nap előtt. Az utolsó szabad este, amikor gátlások nélkül bulizhat Veletek. Pont ezért nagyon fontos, hogy egy tökéletes csajos buli után engedjétek át a vőlegénynek. Mi ebben segítünk Nektek! Tanácsainkkal segítünk összeállítani a lánybúcsú programját és levesszük a vállatokról a felelősséget. Nézzétek meg barátnőiddel a lánybúcsú ötleteinket, csomagajánlatainkat és válasszatok közülük együtt! A menyasszony egyik legjobb barátnőjeként Tiéd a megtiszteltetés, hogy megszervezd a lánybúcsúját. Ez nagy öröm, ám az első „sokk” után már jön is a következő… Kiket hívj meg? Hova menjetek? Milyen programok legyenek? Hol milyen áron lehet vacsizni, koktélozni, limuzint bérelni? Mi legyen az egyen pólótokon, honnan rendeld meg? Ki hányra és hova menjen? Mi legyen az ajándék? Ki fog fényképezni? Hogyan készüljön el minden időben és ne késsetek sehonnan? Mennyibe fog minden kerülni? Kit kérj meg, hogy segítsen? Mi lesz, ha valaki mégsem úgy csinálja a dolgokat, ahogyan megígérte? És a részletekbe még bele sem mentünk. Mi minden apróságra figyelünk helyetted, folyamatosan egyeztetünk veled, így biztos, hogy olyan lesz a lánybúcsú, amilyet szeretnél.

Classic

Ezt a csomagot a hagyományokat tisztelő és őrző lányoknak találtuk ki. Ahogyan az a Nagy Könyvben meg van írva, limuzinnal értetek megyünk és kezdődhet is az utolsó közös “szabad” este. Azért csak óvatosan, nehogy túllőjetek minden határon és igazoltassanak a “rendőrök”. A 2 órás utazás alatt pezsgőért, a finom falatokért és a jó hangulatért mi felelünk, Nektek csak a végállomást kell kitalálni.

A csomag ára: 10.000,- Ft
A feltüntetett ár per fő ár, ami legalább 10 fő esetén érvényes, kisebb létszám esetén kérj személyre szabott ajánlatot.
Megrendelés

Tökéletes Feleség

Ha ezt a csomagot választjátok, akkor a menyasszonyt, és természetesen Benneteket is megtanítunk mindre, amire egy tökéletes feleségnek szüksége lehet. Tudjuk, hogy a férfiakat mivel lehet megfogni, így először egy rúdtánc órára viszünk el. És hát ne felejtsük el azt sem, hogy a férfiak szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út, így egy főzőkurzus keretein belül a gasztronómia világába is bevezetünk Benneteket. A tanulással teli délutánt pihenjétek ki egy általatok választott szórakozóhelyen. A programok közti utazásról természetesen mi is gondoskodhatunk.

A csomag ára: 13.000,- Ft
A feltüntetett ár per fő ár, ami 8-12 fő esetén érvényes, eltérő létszám esetén kérj személyre szabott ajánlatot.
Megrendelés

Szépség

A Nagy Napon valóban a menyasszony lesz a legszebb, de az utolsó szabadon töltött éjszakán a Ti közreműködésetekkel legalább olyan széppé varázsolhatjátok. Ennek érdekében a programot egy szépség délutánnal kezdjük, az estére profi kozmetikus és sminkes kezei által tesszük még szebbé a menyasszonyt. Ezt követően egy hangulatos étteremben vacsoráztok, majd az általatok választott szórakozóhelyen zárjátok az estét egy VIP pezsgőzéssel. Hogy tetszik? Ti sem akartok kimaradni a kényeztetésből? Kérjetek egyedi ajánlatot.

A csomag ára: 15.000,- Ft
A feltüntetett ár per fő ár, ami 6 fő esetén érvényes, eltérő létszám esetén keressetek minket.
Információ

Házibuli

Inkább otthon, a jól megszokott körülmények között, egy másik lánybúcsútól biztosan mentes környezetben szeretnétek tölteni ezt a különleges estét? Akkor ez a Ti csomagotok. Egy igazi csajos házibuli, ahol a hangulatot megalapozó italcsomag, a nélkülözhetetlen táncos fiú és némi rágcsálnivaló vár Titeket. Ez még nem elég? Akkor az egészet megfejeljük még egy jó pár pajzán játéksorral, amikhez az ötleteket mi adjuk.

A csomag ára: 9.000,- Ft
A feltüntetett ár per fő ár, ami 10 fő esetén érvényes, eltérő létszám esetén kérj személyre szabott ajánlatot.
Megrendelés

Vagány Csajok

Ezt a csomagot azoknak a lányoknak találtuk ki, akik arra vágynak, hogy lányságuk utolsó perceit valami igazán vagány programmal búcsúztassák. Ehhez mi az alábbi programokat ajánljuk:
szabadesés szimulátor
fél napos vadvízi evezés
lézerharc
paintball
gokart
off-road túra
wakeboard
Az extrém élmények után egy lazább, ám rendhagyó vak vacsorával tesszük emlékezetessé a napot. Azt pedig, hogy az estét hogyan folytatjátok, már csak a Ti döntésetek.

A csomag ára: 17.000,- Ft
A feltüntetett ár per fő ár, ami 6 fő esetén érvényes, eltérő létszám esetén kérj személyre szabott ajánlatot.
Megrendelés

All In One

Kérjük figyelmesen töltse ki.

Elérhetőség:

2120 Dunakeszi Dr. Kemény Ferenc utca 43

+36-70-324-32-03

info@all-inone.hu

"

A csillagal megjelölt mezők kitöltése kötelező.